Industriële Spiegel van Roestvrij Staal - Verstelbaar 50x60 cm

De industriële spiegel maakt het bewaken van verschillende taken gemakkelijker en de spiegel is verstelbaar; kan naar links of rechts worden gedraaid.
Deze stevige spiegel is geschikt voor veel verschillende plaatsen, zoals producties, garages, winkels, keukens, etc. Voor een betere oriëntatie van bewegende producten of als een manier om te controleren.

Roestvrij staal maakt de spiegel een van de meest betrouwbare en onbreekbare spiegels verkrijgbaar. Omdat deze niet kan versplinteren, voldoet de spiegel aan de eisen van de International Food Standard en is het de beste spiegel voor de voedingsindustrie.

Het oppervlak van de spiegel is gemakkelijk schoon te maken. Houder voor montage aan de muur is inbegrepen.

429,00 € 354,55 €
Op voorraad
SKU
BR-021060

Meer informatie
Productnaam Industriële Spiegel van Roestvrij Staal - Verstelbaar 50x60 cm
Hoogte - Extern (mm) 500
Breedte - Extern (mm) 600
Vorm Rechthoekig
Materiaal Roestvrij staal
Spiegeltype Productiespiegels - Productiespiegels bieden een overzicht van productiesites. Het zijn slimme duurzame beveiligingsopties om uw productielijn in de gaten te houden. We hebben roestvrij stalen en akryl spiegels.
Leveringstijd 1-3 werkdagen
Certificatie IFS Food Meewerkend
Gebruik Binnen, Buiten
Geschikt voor Scholen en instellingen, Magazijn, Voedselproductie, Productie
Installatie Muur, Plafond
Montagestukken Inclusief flexibel steunstuk
Verstelbaarheid Verstelbaar

Industriële Spiegel van Roestvrij Staal - Verstelbaar 30x40

De roestvrij stalen industriële spiegel maakt het bewaken van verschillende taken gemakkelijker en de spiegel is verstelbaar van links naar rechts. De spiegel kan gebruikt worden op veel verschillende plaatsen, zoals producties, garages, magazijnen, winkels, keukens, etc. De verstelbare spiegel verbetert zowel de veiligheid als de controle en is een goedkope, landurige investering.

Beste kenmerken

- Gemakkelijk te bevestigen op de muur
- Flexibel verstelbaar van links naar rechts
- Gemakkelijk schoon te maken en geen onderhoud
- International Food Standard gecertificeerd.

IFS gecertificeerd

Wanneer een veiligheidsspiegel voldoet aan de IFS - International Food Standard - bent u als voedingsproducent verzekert en hoeft u zich geen zorgen te maken. Veel Europese retailers eisen een IFS certificering van hun leveranciers in de gehele toeleveringsketen om ervoor te zorgen dat de omstandigheden van de productie veilig zijn. De spiegels met een IFS certificaat geven aan dat u veiligheid, legaliteit en kwaliteit van uw productie belangrijk vindt.
Het IFS-certificaat geeft aan dat de spiegel onbreekbaar is en daarom niet kan splinteren en dus geen risico's kan veroorzaken.

Montage en afmetingen

De spiegel is gemakkelijk te bevestigen aan de muur met behulp van de houder die bij het product geleverd wordt. De verstelhoek is 180°.

Wij bieden dit product aan in 3 maten: 30x40cm, 40x50cm, en 50x60cm.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit product? Of heeft u hulp nodig om de juiste veiligheidsspiegel te vinden voor uw behoeften? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of e-mail, wij helpen u graag verder.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?