Industriële Spiegel - Rechthoekig - Tijger - 60x80 cm

Veiligheidsspiegels worden ontworpen voor het bewaken van gevaarlijke zones, zoals een magazijn, vrachtwagen routes en productie-installaties.
In deze hoge risico gebieden is het uiterst belangrijk om goed zicht te hebben op dode hoeken om zowel voetgangers als voertuigen te beschermen.

Deze industriële spiegel is onderhoudsvrij en een goedkope oplossing om ongevallen te voorkomen die kunnen leiden tot persoonlijke letsels en materiële schade.

Deze veiligheidsspiegel wordt geleverd met een tijgerstreep rondom de spiegel. Dit ontwerp is specifiek gemaakt om de aandacht te vestigen op de aanwezigheid van de spiegel, waardoor de veiligheid verhoogt.

De spiegel heeft een indicatieve kijkafstand van 22m.

350,00 € 289,26 €
Op voorraad
SKU
DA-4.7850.680

Meer informatie
Productnaam Industriële Spiegel - Rechthoekig - Tijger - 60x80 cm
Hoogte - Extern (mm) 600
Breedte - Extern (mm) 800
Kijkafstand 20
Special Packaging Shipment Fragile goodsgood
Vorm Rechthoekig
Materiaal Acryl
Kleuren Spiegel
Frame Zwart/geel
Model 4.7850.680
Spiegeltype Magazijnspiegels bieden een veilige omgeving voor industrieën waar veel indoor en/of outdoor verkeer is. Deze spiegels zijn ontworpen voor het bewaken van gevaarlijke omgevingen zoals magazijnen, vrachtwagenroutes en productielijnen.
Leveringstijd 1-3 werkdagen
Gebruik Binnen
Geschikt voor Magazijn
Installatie Paal
Montagestukken Inclusief buiskoppelstuk
Verstelbaarheid Vast

Hoe te gebruiken?

Veiligheidsspiegels zijn ontworpen voor het in de gaten houden van gevaarlijke zones, zoals magazijnen, vrachtwagenroutes en productie-installaties.

In deze hoge risico gebieden is het uiterst belangrijk om goed zicht te hebben op dode hoeken om zowel voetgangers als voertuigen te beschermen.
Deze industriële spiegel is onderhoudsvrij en biedt een goedkope oplossing om ongevallen te voorkomen die kunnen leiden tot persoonlijke letsels en materiële schade.

Veiligheidsspiegels zijn verkrijgbaar met tijgerstrepen op de rand. Dit ontwerp is speciaal gemaakt om aandacht te vestigen op de aanwezigheid van de spiegel wat de veiligheid verhoogt.

Installatie

Buisklem. - De MIRAC TIGER spiegels worden compleet geleverd met een verzinkte buisklem van palen van 50 tot 76 mm.

Optionele muurarm

De muurarm kan worden gebruikt wanneer de spiegel op een muur of andere vlakke oppervlakken moet worden gemonteerd. De muurarm maakt het mogelijk om de spiegel van de muur te halen, waardoor de spiegel horizontaal kan worden aangepast.

Kijkafstand

Deze veiligheidsspiegel heeft een indicatieve kijkafstand van 22m.
Voor gebieden met slecht licht of snel bewegende voertuigen stellen wij u voor om de grootste versie beschikbaar te gebruiken.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?